Yoga, meditation och körsång – det är min arbetsplats det!

Yoga, meditation och körsång – det är min arbetsplats det!

Att få träna fysiskt och psykiskt på sin arbetsplats är som bäddat för succé och välmående. Jag är inte sen att haka på, eller jo, det var jag ju!

Jag arbetar på Blocket och Blocket hör till Schibsted. Schibsted har något som de kallar för Schibsted Life och där erbjuder man olika aktiviteter för anställda. I år har jag bestämt att två av dem ska bli en rutin.

Dag för dag

På måndag erbjuds vi meditation. Det kommer in en kvinna vars roll är att guida oss igenom 30 minuter av mindfulness. I dag var första gången jag var med och jag gillade det. Tyvärr hade jag satt mig lite tokigt så jag lutade lite bakåt i min position vilket gjorde att jag fick spänna skinkorna ashårt vilket ledde till att ryggen började göra ont. Men det var så tyst så jag vill inte röra mig. Hahaha! Men nu vet jag hur jag INTE ska sitta nästa gång.

På tisdagar erbjuder dem en kör. Det här tänkte jag att jag skulle haka på med samtidigt var det dansskola förra terminen OCH att jag hakar på en spelklubb som är intern för Blocket. Så tre saker samtidigt blir lite knepigt och i slutändan kommer jag ALLTID att välja det mest fysiska.

På onsdagar är det Yoga. Provade för första gången för två veckor sedan och det var en mer intensiv yoga än jag trodde. Jag tänkte mest Yin Yoga och avslappning men det var ett svettpass minsann.

På torsdagar är det löparklubb och det skiter jag blankt i, men så bra att det finns.

Har ni några härliga aktiviteter på arbetstid som ni får göra?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.