YES! Lite närmare målet..

Så där ja. Kände inte alls för att väga mig i morse, jag har ju vägdag på fredagar. Men jösses vilken överraskning. Den här vägningen gick jag ner mer än vad jag någonsin gjort tidigare.

Viktnedgången går ju lite upp och ner, livet händer, man kan bli sjuk, man har mens, man har stressat och inte alls prioriterat gymmet osv. Förra veckan hade ja en liiiiten uppgång och det skrämde mig trots att jag visste att det skulle hända i bland. Men i dag hade jag gått ner -1,4 kg på en vecka. WTF? Totalt visar vågen nu -10,5 kg. Wow asså.. Drömmen är att gå ner totalt -37 kg men jag vet inte om jag egentligen vill det, men då är jag på en vikt som räknas som normal för min längd.

Nu ska jag fira i kväll men två glas vitt vin och en drömmig skaldjurssoppa.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.