Veckans träningspass och naglar

Vilken fin helg. Efter jobbet i fredags möttes vi (jag och sambon) upp och tog ett glas vin på Campfire på Brunkebergstorg och sedan gick vi till Waipo för lite asiatisk fine dining. 8 rätter… 

Den här veckan är ganska tuff. Väldigt mycket möten på dagarna och tre pass träning inbokade.

Måndag – Body Combat
Tisdag – Nya naglar
Onsdag – Body Jam
Torsdag – Body Combat
Fredag – Friday dinner med sambo

-7 kg på kort tid

Jag har ju tappat 7 kilo den senaste månaderna och det märks så klart på träningen. Det är mycket enklare och känns lättare att hoppa omkring. Det enda negativa är väl att min enda sport-BH är lite för stor så jag måste hålla i brösten 😂 Jag har dock pratat lite med en person på Stay In Place om att vara lite av ett ansikte utåt för deras nästa kollektion som kommer komma i lite större storlekar. Jag hoppas innerligt på det.

Det här med naglar

Jag håller ju på med gelenaglar på KN Nail Products i Solna. Jag vill ju testa allt men ibland kommer jag inte på vad jag vill göra. Jag har massor av inspo på sommarnaglar men nu i mellanperioden vill jag inte ha så mycket rosa, pastell, vitt och så. Så vad borde jag göra på tisdag?

Kolla in min inspiration på Pinterest

Nuvarande naglar

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.