Upp och ner, ner och upp igen!

Det är inte en rak linje under en viktnedgång, det går åt andra hållet också. Speciellt om man åker på konferens till Spanien i fyra dagar då går det åt helvete. 🙂

Jag ska inte vara så hård mot mig eller andra som i bland misslyckas. Det ingår liksom i livet att det inte alltid bara går bra, det går också dåligt. Så när man gått ner 11 kg på kort tid och sedan befinner sig i en annans våld så är det bara att hänga med och göra så gott man kan.

Vad var det som inte funkade?

För det första var det minimalt med aktivitet under fyra dagar. Mycket sittande under konferensen och långa middagar. För det andra, ingen möjlighet till att själv styra maten. Man fick vackert äta det som serverades och jag gillade ca 2% av den maten. Men till varje rätt var det överflöd av vitt bröd och vin så ja.. det blev mest vitt bröd och vin. I kombination med dessert och moffande av chokladmuffins (i brist på annat) så ja, slutade det på en uppgång på 1,6 kg.

Det är lugnt..

Jag tar det med ro. Livet är inte alltid vardag med strikta rutiner utan det kommer vara fest, semester, utekvällar och grillkvällar på balkongen. Man måste tillåta sig att kliva ur rutinerna i bland för annars får hela grejen med Viktväktarna en dålig smak i munnen och man slutar tillslut bry sig.

I dag har jag varit ganska bra men i morgon är det dags för Smaka på Stockholm så lite vin och något maffigt i ett matstånd står på agendan.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.