Underbara Jul

Så har ännu en jul passerat och den var helt magisk. Huset fyllt av familj i alla åldrar och sådan julglädje och värme. 

I år firade vi hemma hos oss för tredje året i rad. Tanken är vartannat år då min syster med familj firar varannan jul i Boden där min svågers familj bor. I år gick det dock inte ihop med semesterdagar och prislappen på flygbiljetter så det blev en jul i Stockholm. 

Vi var totalt 11 personer från 4 år till svärmor och hennes man som passerat pension. Eftersom jag inte är superkocken blir det lite knytis där svärmor tar med Jansson och empanadas och mamma tar med sill och julskinka och syrran tar med lite prinskorv och hennes magiska köttbullar. Resten står vi för, ja du vet, det där som kanske inte behöver tillagas som godis, fika, bullar (ja baka kan jag) och dricka. 

Jultomte har vi så klart. Än så länge har inte 4-åringen förstått vem som är tomte, han är bra den där tomten på att inte ha ögonkontakt och prata väldigt förställt. Får se hur det blir nästa år. 

Som vanligt på julen ligger min mobil bortglömd någonstans och fotograferandet är så avlägset, jag älskar hur jag kan befinna mig där och då och bara njuta av varenda sekund. Hoppas du fick möjlighet till det också. 

God Fortsättning!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.