Tjock kvinna på tv?? Ja det går bra..

TV.. ett medie som är diskuterat av många olika orsaker. Det är ytligt, väldigt ytligt och ser man med breda glasögon på programledarna så kan man sammanfatta det med unga och smala kvinnor och äldre vita samt tjocka män. 

Kolla själva, håller ni inte med? Det enda som talar lite emot det är att ingen vågar ta in nytt blod. Samma programledare används om och om igen, vilket betyder att vissa kvinnor kanske kommit upp lite i åldern, men inte i närheten av männen. Varför är tv så rädda för att byta ut tradiga programledare och liva upp med någon som kanske kommit som flykting, identifierar sig som hen, eller någon som är lite tjock? Jag vill se alla typer på tv, jag vill inte se en “standard-mall”, en slags copy/paste ideal.

Jag är ju på tv

Jag har jobbat med tv i säkert sex år nu. Jag har den flotta titeln “Prylexpert” på TV4 Nyhetsmorgon och har gjort inhopp på SVT Plus en gång. Hahahahaa.. Det var på Sverkers tid. Men det som är lite lustigt är också väldigt skrämmande att jag ens ska tänka på.

Jag har ALDRIG varit utsatt för något hat. ALDRIG! Andra kollegor behöver bara ställa sig i bild så kommer hatbrev och hot från osäkra män dolda bakom en dator. Men oavsett vad jag pratat om, haft på mig, varit tjock eller smal så får jag ingen respons. Alltså ingen skit… Vad är det jag gör annorlunda som inte får det? Nu ska ni inte tro att jag inte är tacksam för att slippa, jag bara undrar varför vissa är mer utsatta än andra..

Jaja, jag älskar att göra tv och hoppas på att få göra det så länge som möjligt. Ni ser mig på Nyhetsmorgon i sommar, dessa datum är bokade; 27 juni, 10 juli samt 9 augusti.

Vill ni se gammalt dravel? Kolla in denna länk, allt hittar du inte där men vissa inslag i alla fall.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.