Tips till hemmet

Innehåller affiliatelänkar

Jag är alltid inspirerad att göra om hemma. Jag vill ändra stil ungefär var 10:e minut och jag minns att jag typ möblerade om mitt rum hemma en gång i veckan. Vaddå rastlös?

Just nu är jag inne i en fas av 50-tal möter flamingo. Fungerar ju faktiskt bra i hop. Just 50-talet har jag och sambon gillat i många år så möbler, gardiner, tapeter och annat lull lull har nästa alla den stilen. Flamingon är lite senare men bygger på vartefter. Min bästa vän Magdalena har fixat både en flamingo dekoration och en flamingo-mugg. Själv har jag strösslat tacky plastditon i trädgården bland annat.

Vad har just du fastnat för i inredningsstil?

Här kommer lite tips på schyssta saker som jag också gillar. Men jag kan ju för fan inte blanda allt?!

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.