Tiden går för fort…

Just nu vill jag att tiden ska gå fort, samtidigt som jag typ vill stoppa den. Inte helt lätt kombination!

För tillfället håller jag på med examensarbetet i skolan, vilket betyder att jag bara är hemma. Hahaha. Asså, jag skriver ju och så men ärligt talat är det ganska slappt. Ex-arbetet ska i alla fall in i morgon och det ska firas med lite tapas och dejtnight med karln. Veckan efter det är det dags att presentera mitt arbete för resten av klassen, handledarna samt VD:n för det företag jag gjort mitt arbete på.

Sommarlov?

Tjae.. teoretiskt har jag sommarlov sedan från den 3:e juni. Men jag jobbar ju extra i sportbutik sedan 2015 och det kommer jag göra hela sommaren också. Faktum är att jag måste jobba hela vägen till 31 december 2017 innan jag kan tacka för mig. 1 september går jag ut på praktik, den sista delen av min utbildning. Praktiken är på 6 månader och jag har under den tiden CSN vilket gör att jag praktiskt taget inte har några pengar alls, det gör att jag måste ge butiken varannan helg under den tiden för att klara mig. Så kan det vara.

Efter det då?

Jag vad är planen framåt? Det är ganska oklart nu. Antingen får jag jobb på min praktikplats eller så har jag ett CV och kunskaper för att landa ett annat jobb. Eller så får vi se.. Jag låter det vara öppet men jag känner mig inte så orolig faktiskt. 🙂 Men det är här tidsaspekten kommer inte. Jag har ALDRIG mått så bra av att INTE behöva gå till ett skivbord varje vardag 8-17. Jag klarar inte riktigt av det. Men jag har förhoppningen om att det yrke jag studerar till leder till jobb som är mer flexibla och platsoberoende. Så jag vill stanna tiden så jag kan vara hemma mycket men jag vill också spola fram tills jag börjar tjäna pengar!

Åsa Wallenrud på jobbet
Åsa Wallenrud

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.