Sing-along-bio på Bio Rio – SUCCÈ!

Sing-along-bio på Bio Rio – SUCCÈ!

Jag har länge trånat efter att få gå på sing-along-bio men har inte hittat någon som brinner för det på samma sätt som jag. Hahahaha! Men så bara hände det, där var hon, hon som gladeligen ville gå med mig. 

Jag la upp en länk på Facebook och frågade en helt annan person om hon ville gå men hon svarade ju aldrig, men det gjorde däremot undersköna Cecilia.

Sagt och gjort, vi bokade och träffades i Hornstull en mörk kväll. Och herrejösses hur kul var inte det här. Jag hade ingen aning om hur det var uppbyggt och hur det hela funkade men när poletten trillade ner så blev jag helt lycklig.

Musikalstjärnor hjälper till

Som jag förstått det så är det alltid en eller flera personer med musikalbakgrund som är med. De möter upp när man kommer, värmer upp publiken lite och under filmen är de med och sjunger i mikrofonen som de också sträcker fram till publiken i bland.

Dessutom är alla aktiva i hela filmen så det är mycket tjoande och tjimmande och buade och applåderande. Alla är liksom med mer i filmen på ett sätt som man inte är van vid.

Cecilia Esterling och Åsa Wallenrud

För vem passar det inte?

Man ska nog inte gå på sådant här om man verkligen bara vill se filmen. Oftast ser folk filmen på ett normalt sätt och sedan går på sing-along och är delaktiga. Så du kan inte vänta dig att det ska vara tyst i 2h utan här händer det grejer.

Vad har jag bokat framåt?

Nu såg jag Bohemian Rhapsody och det var kanske inte den bästa filmen att göra detta till då det aldrig är en hel låt utan bara fragment av låtarna. Det är bättre med rena musikaler. På söndag ska vi sjunga till Grease, jag kan ju varenda ord i hela filmen så det kommer bli magiskt. Har också bokat Mama Mia och längtar till man kan boka A star is born.

Så vad väntar du på? Boka, eller häng med mig någon gång, säg bara till. Och du, man behöver inte kunna sjunga (jag kan inte) det handlar om att ha kul bara. Inga krav.

Se aktuella filmer här!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.