Sammanfattning av ett halvår!

Sammanfattning av ett halvår.

Jag tyck inte kunna skilja mig helt från denna blogg. Jag tänker att nej, det har jag inte tid med, men sedan så bara dyker den upp och pockar på min uppmärksamhet så jag provar igen. 

Det här är en blogg om mig, bara mig, och mest om min hälsa, vikt, träning, mode och livsstil. Jag driver ju annars wallenrud.se som handlar om teknik, prylar och bilar samt arbetar som “Prylexpert” på TV4 Nyhetsmorgon, föreläser om teknik och har en anställning som content- och social media manager på Blocket. 

Vad har jag gjort sedan sist? Ja senaste inlägget var i juli 2018 så det har passerat en höst och vi firar snart jul. Jag har jobbat hårt, föreläst, rest på pressresor och firat en 4-åring. Jag har gått på konserter i Stockholm och Wien, sett “Mammas nya kille” på Södra teatern, tränat och levt. 

Här kommer en bunt bilder som får representera en sammanfattning så kommer jag snart tillbaka med ett mindre förvirrat inlägg.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.