Så var dansen slut…

I går, söndag, var dagen D. Dagen då Marikas elevshow för 2017 ägde rum. Marika firade 25 år som skola och har sedan då kombinerat dans och mode i en fin balans. Jag har känt en ära att få lära känna Marika och fått vara en del av skolan.

Jag har deltagit på många shower för skolan men får vår klass tror jag att denna var den bästa hittills. Våra dansrutiner var bättre och dansarna så underbara. Vilka roliga klasser vi har haft, jag kommer sakna dem så mycket i sommar.

Här kommer lite bilder från dagen som hade tre shower, kl. 12, 15 och 18, där vi sammanlagt hade åtta nummer. Det var hett, svettigt och trångt. Man får INTE vara blyg för det finns sannerligen inte utrymme backstage att krypa undan för ombyte och liknande. Hahaha.. Men jag är van nu.

Om Showdansen på Marikas

Den här klassen jag gått i heter Showdans 25+ och riktar sig till alla över 25 år som älskar att dansa, vill lära sig dansa, vill jobba på självförtroendet, kanske inte riktigt vågat ta sig till en dansskola som vuxen. Här är ALLA välkomna. Spelar ingen roll hur gammal du är, så länge du är typ över 25 då, tjock, smal, tidigare danserfarenhet eller inte. Alla får vara med. Jag tycker även att hela skolan andas inkluderande, så testa till hösten. Det kommer bli det roligaste du varit med om!!!

Marikas Dans & Modestudio

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.