Pepp i sportbutiken

Ett av alla mina jobb är i en sportbutik, jag älskar det jobbet även om jag inte skulle viga mitt liv åt det direkt. Men jag tror jag har en enormt positiv effekt på kunderna, låt mig berätta!

Jag är ju inte pinnsmal, tyngdlyftare, kampsportare, fridykare eller något sådant. Jag är en “vanlig” kvinna som bär lite extra fett på kroppen, men jag har också muskler under fettet som man kanske inte ser, men jag är stark. Jag tränar på gym, jag dansar och jag bär butikens träningskläder när jag jobbar, för att de är så jävla sköna.

Jag har märkt att kvinnor som liknar mig i kroppen vågar komma till mig och be om råd. Speciellt om kläder för jag tror de tänker att vi har liknande problem med passform. Jag är ganska bra på att avdramatisera det hela och dessutom ge dem en lite boost av självförtroende. För jävlar vad många det är som klankar ner på sig själva och bara lyfter det dåliga. Jag brukar försöka väga upp det med pepp och jag hoppas det når dem. Kanske inte då men sen, eller nästa gång de kommer till mig. Jag har ju kommit en bra bit på vägen själv och då vill jag att andra ska hänga med.

Tips till dig!

Om du hör kvinnor (och män) som bara pratar om sig själv med negativa ord så försök få dem att ändra det tanskesättet. Det bryter bara ner… Lyssna, peppa och visa på att vi alla är människor och förtjänar lika stor plats och att älskas. Det syns kanske inte på ytan att jag älskar träning, så varför ska andra döma på grund av min kropp? Det samma gäller ALLA andra.

Trevlig kväll!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.