Okej, jag kan inte sluta!

Den 15 januari började jag på mitt alldeles nya jobb. Jag är så himla lycklig över det och trivs bättre än jag någonsin gjort i hela mitt liv. Så bra.. 

Som en direkt “konsekvens” av att jag har ett heltidsarbete som är så kul att jag vill lägga varje sekund på det så hinner jag inte riktigt med att driva www.wallenrud.se på samma sätt som innan. Jo jag kommer göra vissa saker som TV4 Nyhetsmorgon, föreläsa och testa vissa saker och rapportera om andra men fokuset ligger på Blocket.

Men det har kliat så mycket i fingrarna efter att få skriva, att få berätta om mitt underbara liv. Så jag dammar liv i denna bloggen igen så får vi se vad det blir av det.

Åsa

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.