Min kväll som DJ

Min bästa vän driver en humorklubb tillsammans med sin man, komikern Janne Westerlund. Min sambo har blivit en hus DJ, DJ BongoP och jag hänger där en del för det är lite som ett vardagsrum för oss. 🙂 

I bland händer saker som gör att man ställer upp som god vän. Klubben, Stockholm Comedy Club, har sin hemmascen på söder men just denna helg har de även en sommarfestival på Gröna Lundsteatern. Till råga på allt har de precis fått hem sin adopterade hund som behöver lugn och ro och bara få vara med sin nya familj.

På Gröna Lund styr Janne och min sambo är DJ medan min bästa vän är hemma med hunden och då får jag steppa in som ansvarig på klubben på Södermalm. Voine voine.

Jag var där i god tid i går för att lära mig mixer bordet för all musik och hur spottarna fungerar. Jag var lite smått nervös för hur jag skulle hantera det men det tog sammanlagt 10 minuter så hade jag full koll. Är ganska nöjd med mig själv.

Kvällen flöt på bra, mycket gäster och fantastiska komiker. Min syster kom också och höll mig sällskap i baren medan jag försökte få ordning på musiken.

I kväll är det samma visa när det är BEST OF Stockholm Comedy Club: English Comedy Night

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.