Klänningar för tjockisar

Är det något jag kan så är det kläder för tjockisar. Jag säger oftast att jag inte är så intresserad av mode, men det är jag. Dock kan jag inte gå på var som är på mode enligt andra eftersom det inte går att köpa i min storlek. 

Men jag har sökt igenom Sverige och Världen och här kommer en lista på vilka butiker jag föredrar. PS: jag bär bara klänning och i bland tights med tunika. Aldrig byxor.

Detta är INTE ett sponsrat inlägg och innehåller INGA affiliatelänkar. 

 

https://www.bonprix.se/kategori/dam-dammode-a-o-klaenningar/

Stort sortiment med bra basgrejer. Klänningarna är, enligt mig, inte så festliga men funkar till vardags. Bra priser. Storlekar upp till 58.

229 kr
279 kr

http://www.unique-vintage.com/clothing/dresses/plus-size.html

Fantastiska kreationer som kostar mycket pengar men är så bra så man gråter lite. Har köpt ett par där en användes till bröllop tex. Räkna med 1 000 kr /styck minst. Men jag lovar, det är värt det. Tipset är att alltid mäta din kropp och välja storlek efter det. Det lönar sig. Butiken ligger i Burbank, Californien så det tar ett tag att få dem.

http://www.daisydapper.com/se/

Butiken som ligger mig allra varmast om hjärtat. Denna butik drivs av en ung svensk tjej. Det finns så klart en nätbutik men butiken finns också fysiskt på Katarina Bangata i Stockholm. De har kläder, skor, inredning och accessoarer. Värt ett besök.

Kläderna går upp till XXXL men är lite små tycker jag. Jag själv måste köpa deras största storlekar. Men det viktigaste av allt, hon designar själv. Det kommer två kollektioner om året och det är viktigt att ligga på direkt för de är populära. Hon säljer även andra märken.

https://www.collectif.co.uk/clothes-c1/flared-dresses-c3

Ännu en retrobutik med fantastiska klänningar. Butiken ligger i London och har storlekar upp till UK22. Samma här, mät din kropp och kolla det i stället för att gå på storlekarna.

https://www.ellos.se/campaign/we-love-shapes/dam/mode

Ellos alltså. Jag hittar så mycket bra där. Deras långa linnen är perfekta som lite underklänning och också bra till träningsbyxor då jag gärna vill dölja rumpan i de där tightsen. Du hittar mycket kul här. Dessutom har de ett designsamarbete med Ida Sjöstedt som är gudomligt. Har några alster därifrån.

Glöm inte att komplettera med valfri produkt som hindrar skavsår på låren. http://www.missbodypositive.se/slipp-skavsar-pa-laren-sommar/

1 Comment

  1. Gina Tricot levererar - Miss Body Positive

    17 juni, 2018 at 14:22

    […] Jag har tidigare skrivit ett inlägg om favoritbutiker för oss tjockisar du kan läsa om det här. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.