Jakten på strumpbyxan

Varje vinter förbrukar jag oändligt antal strumpbyxor. Jag är ju en sådan som bär klänning året runt och då är strumpbyxorna min bästa vän. Men jag är så less på kvaliteten på dem eftersom jag lägger sjukt mycket pengar på nya varje vecka. 

Jag har mest använt strumpbyxor från Lindex, Åhléns och Kappahl. Jag har testat olika material och tjocklekar (40-80 denier mest). De flesta är jättesköna och snygga men håller max en tvätt vilket blir ohållbart både för ekonomin och miljön egentligen.

Jag har dock hittat ett par som jag så innerligt vill testa för att se om de är så bra som det sägs men naturligtvis finns de inte i min storlek. Jag har haft koll på dem länge och även mailat för att fråga om när de större storlekarna kommer men får bara ett generellt svar tillbaka som inte säger något alls. Men om du är sugen så testa gärna och återkom till mig om de är så bra som jag vill tro.

https://www.heist-studios.com/en/

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.