Jag är inte dum, jag är bara tjock!

Något man som överviktig hela tiden måste kämpa mot är fördomar. I den här bloggen kommer jag se till att alla dessa fördomar krossas.

Absolut, jag är tjock. Men om du ser mig för första gången så kommer du tänka: “Hon ligger nog mest på soffan och äter chips”, eller “Hon vet nog inte vad ett gym ens är..”. Jag önskar att jag kunde går runt med någon slags display där det flyter på en text som säger: “Ja jag är tjock, men jag tränar mer än du, jag är vigare än du, jag är starkare än du så håll bara käften!”.

Nu vill jag ju samtidigt säga att man inte ska lägga så mycket vikt (Hahahaha) på vad andra tycker och tänker om en men det blir så påtagligt när man är i vissa sammanhang att man bara vill skrika ut saker till folk. En vacker dag kommer det hända, jag är inte så bra på att hantera ilska.. Haha!

Men jag kommer visa för er alla hur man som tjock faktiska kan leva relativt sunt men ändå ha denna kroppen, allt beror inte på kost och motion, just saying.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.