Hur kan du vara introvert? Du som är så framåt.

Hur kan du vara introvert? Du som är så framåt.

När jag nämner att jag är introvert är det många som höjer på ögonbrynen, va? Du? Ja, jag. Så här funkar jag. 

Jag är social, jag kan snacka för mig, ta plats och älskar att stå på scen och vara bäst i hela världen. Jag älskar att göra tv för miljonpublik och jag älskar att snacka med kollegorna på lunchen. Men, allt detta har en baksida. Jag blir trött. Jag orkar liksom bara en begränsad mängd socialiserande, sen måste jag vila.

När jag vilar, laddar batterierna, då vill jag vara själv. Jag vill inte prata med någon, tänka på hur jag ser ut, att jag måste lyssna på andra. Jag vill gå in i mig själv, kolla på tv, läsa, sova, sjunga –  ja det som just då känns bäst.

Innebär det att jag sällan vill umgås?

Njae, alltså jag väljer mina tillfällen. Jag går till exempel aldrig ut på klubb. Gjorde det en del som ung men njöt sällan av det. Går jag mot förmodan ut nuförtiden vill jag bara hem, så ja jag kanske inte vill umgås så jättemycket. Jag gillar inte fester för det är stimmigt och man måste vara på tårna hela tiden, alternativt hittar du mig i ett mörkt hör med mobilen i handen.

Men jag älskar att hänga med dem som står mig nära, när det inte är påtvingat utan frivilligt och man kan hänga som om man bara är hemma själv. Som med bästa vännerna, familjen och släkten. Och att hänga med min 4-årige systerson laddar BARA batterierna, aldrig dränerar dem.

Som man ser i filmen här så får man liksom inte ge upp på oss. Om man tackar nej så är det aldrig personligt och man vill bli bjuden igen. Om ni ställer in något vi bokat så blir vi i hemlighet lite glada för den extra tiden med oss själva. Men vi älskar dig ändå!

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.