Hon gick till frisören, ni kan aldrig gissa vad som hände sen!

Jag fick nog.. Mitt hår asså. Jag är ju helt hår-handikappad, det vill säga att jag inte kan skapa en enda frisyr. Jag kan inte göra en fläta, en uppsättning och jag hatar att sitta och locka det för det tar så lång tid, tjockt hår.

När jag var liten och fick hår så fixade mamma alltid lugg på mig. Sedan hade jag lugg i alla år utom ett par år där jag hade kort snagg över hela huvudet. Får bara några få år sedan så valde jag att låta det växa ut, för första gången någonsin, och sedan har jag varit utan lugg.

Det är okej, det är enkelt att hantera oavsett om det är smutsigt, nytvättat eller svettigt. Men jag har en väldigt hög panna som jag inte gillar så mycket och häromdagen så ba!!! Nu ska jag klippa lugg. Bokade tid hos mysiga och kompetenta Elvira på Björn Axén och vips så var håret borta.

Åsa Wallenrud. Frisör Elvira på Björn Axén.
Åsa Wallenrud. Frisör Elvira på Björn Axén.
Åsa Wallenrud. Frisör Elvira på Björn Axén.
Åsa Wallenrud. Frisör Elvira på Björn Axén.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.