Handduk för tuttarna – Ta-Ta Towels

När jag såg bilden tänkte jag – det är ju genialiskt!!! En handduk för tuttarna.. För oss med större bröst är det litet av ett problem efter en dusch att få torrt där och ibland vill man bara inte åla in sig en obekväm BH direkt efter duschen.

Ta-Ta Towels

Den är tänkt för att slippa svett under brösten eller för att torka efter duschen. Den är perfekt för dig som ammar och suger också upp mjölken när du läcker. Den ska vara superbekväm och mjuk och funkar på typ SPA, när du solar, bara är hemma osv. Jag är SÅ SJUKT sugen på att få testa en. När jag har lite pengar ska jag se om jag kan få tag på en.

BUTIK

Jag kan inte se om de levererar till Sverige och prislappen är ganska hög, 45 USD. Men jag är fan sugen. Vad säger ni?

1 Comment

  1. Elin

    8 augusti, 2017 at 18:52

    Vilken cool uppfinning!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.