Framsteg – framgång – framåt

När man dansar samma pass om och om igen så märker man tydligt när man mår bra, mår sämre och när man gör tydliga framsteg. I dag var en sådan dag.. 

Förra veckan var jag helt slut. Den där jävla konferensen la på 1,6 kg och jag kände mig helt matt och tung. Men i dag var det tvärtom. De kilona jag gått upp har jag gått ner och i dag flög jag fram i salen och kände mig smidig och tyckte också att den där kroppen jag såg i spegeln var helt okej, så länge jag inte såg mig själv i profil Hahahahaha…

I morgon blir det BodyCombat som fan alltid känns bra, förutom första passet efter några års uppehåll. Ska bli så nice att sparka alla idioter i mellangärdet (i fantasin) och känna sig lite starkare.

Hur mår ni?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.