Förvaring för klockor

Jag älskar klockor, klarar inte en dag utan en klocka på armen. Folk som säger att de kollar på mobilen är ju seriöst ute och cyklar. En klocka är inte bara ett verktyg, det är ett smycke. En del av dig. 

Här hittar du en salig röra av olika modeller. De mindre guldiga från studenten, de stora blaffiga till en billig penning på suspekt nätbutik och den vackra lilla med svart läderband som är min favorit från svenska företaget Mockberg. Älskar deras klockor, de har nailat det jag älskar med klockor.

Men nu var det förvaringen vi skulle prata om. Denna låda är ett av mina bästa fynd från e-bay. Den kostade 182 kronor… Kolla här om du vill köpa liknande. Jag har ju redan vuxit ur denna men kanske att man slår till på en till.. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.