Första arbetsdagen för podcasten – Creativity House

Jag har varit delaktig i en podcast tidigare, det var mitt absolut första försök och jag tackar min partner jag gjorde den med för jösses vad vi lärde oss mycket. Så här i efterhand inser jag hur mycket fel vi gjorde.. Hahahaha!

Men vi la det på hyllan mest på grund av att vi aldrig hade tid att ses. Vi fick inte till en struktur och en strategi och spelade in för sällan och för tätt inpå tänkt release. Min mikrofon var också undermålig och skapade ett burkigt ljud som lät väldigt amatörmässigt, och jag var amatör på klippning och redigering så jag kunde inte lösa det heller.

Men nu har jag tagit klivet in i en podcast där jag faktiskt väljer att tänka business. Podcasten görs tillsammans med min bästa vän Magdalena Bibik. Hon är så sjukt nördig, businessminded och driven och vi är varandras totala motpoler vilket skapar en skön dynamik.

Kreativitet is in the house

Podden heter “Creativity House” och handlar om kreativitet. Alla avsnitt handlar om ett specifikt ämne med anknytning till kreativitet. Vi pratar inte om virkning och korsstygn utan om planeringsverktyg, idéskapande, bra och dålig kreativitet, långsiktiga strategier och appar för att nämna några saker.

Blue Yeti- För mer information om mikrofonen, klicka på bilden.

I dag var första försöket med Magdalena vid datorn och hennes, lite bättre, mikrofon från Blue. Vi har inga färdiga manus, vi har gjort research men mest pratar vi bara om det vi är bäst på och det blir så naturligt och ni kommer gilla att lyssna på det. Vi jobbar också på en Facebook-sida, Instagram samt en egen hemsida där vi så klart kommer publicera alla avsnitten.

Det första avsnittet släpps någon gång i augusti.

Magdalenas idébok!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.