En kropp som skriker av smärta!

En kropp som skriker av smärta!

I bland är kroppen bra jävla trött på den moderna världen. Datorskärmar, mobiler och konstiga ställningar på kontorsstolen.

Det började med en axel som ballat ur, mest troligt pga hur jag sover. Nacken har spökat länge och känns konstant i ett låst läge och på senare tid har ländryggen börjat göra galet ont. Sedan kom höften??

Jag fick nog och bokade tid till min naprapat, som för övrigt är världens bästa. Nu har jag varit där två gånger och jävlar vad hon kämpar. Märker skillnad men känner att det här kommer ta tid. Hahahah!

Nyårsyoga på nyårsdagen!

Vi har tillsammans konstaterat att problemen kommer från att sitta vid en skärm hela dagarna, att jag omedvetet (typ) får en gamnacke för att skärmen är för långt borta på skrivbordet. Detta ger följdproblem med nerver i kläm. Sedan detta sittande skapar problem med höftböjen som ger problem med höften som sedan gjort mitt ena ben kortare än det andra som sedan gett mer höftproblem. Ja ni hajar.

2018 tränade jag rätt mycket och 2019 ska inte bli ett undantag. Nytt årskort på väg och full rulle ska det bli. Jag vet att kroppen behöver den rörligheten och aktiviteten för att klara av kontorsjobb.

Vad är din attityd till träning?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.