Det här är min superkraft!

Under de senaste två åren (tror jag, mitt minne suger) har jag varit så himla glad och lycklig. Men det känns lite absurt när andra säger det om mig typ hela tiden. Vad beror detta på?

Under hela min uppväxt hade jag svåra problem med huvudvärk som inte jävla läkare i världen gissade var migrän. Men om det kan ni läsa mer om här missbodypositive.se/jag-har-kronisk-migran/

Så den senaste tiden när jag levt mer eller mindre smärtfritt så har också andra positiva saker hänt som träning, dans, vänner, umgänge, kroppspositivism, karriär, utbildning. Praktiskt taget känns det som om att mitt liv hände, nu. Det här gör ju att jag är glad och uppåt och taggad för äventyr och utmaningar. Jag har en positiv syn på livet liksom…

Lyckat möte kan man säga!

Senast i måndags träffade jag en ny person på ett möte. Det var bara hon och jag och vi tog mötet på takterassen på mitt jobb. en bit in i mötet så säger hon: “- jag har haft en så dålig start på den här dagen men efter en stund med dig så blev jag lycklig och inspirerad, tack. Jag borde hänga med dig oftare.. ” Asså vad säger man? Jag blir så klart jätteglad att jag kan påverka andra bara genom att vara mig själv och glad.

En annan gång var jag stand-in åt marknadschefen på ett möte med för mig helt okända människor. Jag tittar in i ett rum och undrar om jag är på rätt ställe. Tydligen skriker hela min kropp lycka och glädje för svaret jag fick var: “- Ja med den energin är du väldigt välkommen.” Jag var rätt ska jag tillägga, jag kraschade inte ett annat möte.

Eller den gången jag var på folktandvården på en akuttid pga smärta i tand och jag bara vara glad, vänlig och tillmötesgående vilket chockade personalen så de blev stumma. Tillslut sa de att de var så chockade för att jag var så glad. Hahahhaa.. Ja det kanske man inte är på folktandvården, jag hajar.

Just det här händer mig ofta, att folk som träffar mig för första gången blir så glada, öppna och liksom avslappnade och det är magiskt att jag har den kraften. Jag ser det som min superkraft och kommer fortsätta sprida glädje och lycka oavsett om det är på folktandvården eller möten.

I am Wonder Woman!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.