Delar av min trädgård

I dag satt jag på framsidan av huset av en anledning och det gör vi sällan. Framsidan av huset är inte ett ställe att vara social på då det är insyn från alla håll och en parkering. Men den är liksom mysig ändå.

 

I dag hade en villaförening samordnat en dag för loppis. Alla som ville fick ha loppis på sin tomt och anmälde man in så fick man vara med på en karta som alla kunde se. Jag hade inga som helst förväntningar på att det skulle komma någon och mycket riktigt, det gjorde det inte. Men jag njöt i solen, rensade lite ogräs och passade på att fota vissa saker som jag ska sälja på nätet sedan.

Men jag älskar framsidan samtidigt eftersom den är så vacker i sin sommarskrud, ja och mina flamingos hjälper ju också till.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.