Dagens svettigaste jobbpass…

Vilken dag… Vilken jävla dag. Jag jobbade i sportbutiken i dag och det var ganska underbemannat. Det fanns olika anledningar till som sjukdom och att man inte visste att det skulle bli en sådan stor dag det ändå blev. 

På grund av detta så fick jag ensam ta hand om två stora avdelningar. Om det hade vart helg (som det var i dag) så brukar vi vara minst tre personer på dessa avdelningar, just saying. Men jag klarade det, eller njae.. Jag sålde en motionscykel som visade sig vara en crosstrainer. Men men..

Jag har i alla fall bränt en triljard kalorier i dag. Skönt och svettigt. Sen cykeln hem på det.

I morgon tar jag en paus och hoppas att jag bara kan lägga mig i en solsäng och halvsova hela dagen, men det är ju inte så troligt. För det första vägrar min ADHD vila och för det andra så är jag övertygad om att sambon kommer övertyga mig om att det är jätteviktigt att handla jord just i morgon. 🙂

Over and out!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.