I dag fyller jag år!!!

I dag är dagen då jag kom till jorden för 39 år sedan. Mamma var ung, blott 19 år, när jag kom och pappa var 25. Pappa gick tyvärr bort väldigt hastigt 2003, han hade precis fyllt 50 år, och saknaden är fortfarande så sjukt stor. 

I år kommer jag inte fira på något sätt alls men däremot nästa år. Eftersom min bästa vän är EXAKT lika gammal som mig, ok det skiljer en vecka, så kommer vi slå våra påsar i hop och göra ett gemensamt 40 års kalas. Ser så mycket fram emot det.

Men om ni ändå vill ge mig nåt, liksom för att vara snälla, så har du lite tips här. Klicka på bilderna för att komma till butiken.

Väggampel
Bokstavstavla
Örhänge i guldfärg
Örhänge i guldfärg
Ring i guldfärg
Olaplex. Har aldrig testat!!
Le Mini gelnagelset.
Benefits ögonbrynskit
En plånbok som matchar min väska
Dekoration till min väska

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.