Dag 2 som praktikant

Nä, jag ska inte skriva ett inlägg varje dag om att sitta på ett kontor. Men jag ville bara säga att jag i dag fått börja med arbetsuppgifter. Fick en lista på inlägg till Facebook som jag skulle skapa, leta rätt bilder i bildbanken osv. 

Det är kul när man får uppgifter och känner att man faktiskt gör nytta. I dag hade jag bara ett tillfälle när jag var på väg att somna, innan lunch precis. Men ryckte upp mig och satte i gång hjärnan igen.

Glasögonormen

Jag var till Liljeholmen efter jobbet för att kolla lite på glasögon. Jag vill egentligen inte alls lägga pengar på det just nu men synen är så avsevärt förändrad så det är jobbigt. Eftersom mina dagar inte är flexibla så fick jag en tid om två veckor kl. 17.30. Jag får lite ångest av att välja bågar. Jag har i många år lockats helt av så kallade “cat-eye” men i dag när jag provade gick jag mot mer klassiska modeller. Så jag vetefan vad det kommer bli i slutändan. Här kommer lite oredigerade bilder direkt från gallerian. Det fettiga ansiktet får du på köpet.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.