Dag 1 som praktikant

Åh jösses. Jag är sannerligen inte van vid heltid på kontor. Efter en dag vill jag bara sova i en vecka i sträck. Att gå upp tidigt, åka kommunalt i rusningstrafik, sitta fint och lyssna – det tär på krafterna.

Första dagen passerade ändå rätt fort. De första timmarna satt jag i ett konferensrum med min handledare och gick igenom en massa saker. Det var utbildning, förväntningar, genomgång av dokument, arbetssätt osv. Efter det en lunch (sallad från Hemköp) och på eftermiddagen satt vi i två möten och sedan kämpade jag med att få igång datorn och tillgång till alla mappar och program.

Det som gjorde mig skraj var att jag insåg att jag nu har tillgång till företagets alla Facebook-sidor. Jag!! Shit vad jobbigt.. Man får lite ångest över att man ska lyckas med något, något galet. Hahahaha!

Det började ju också väldigt bra med spöregn och storm men avslutades med stuvade makaroner och en lång dusch.

Bästa jobbväskan

Jag har investerat i en väska för jobbet som det tog mig hela sommaren att hitta. Jag ville ha något i rätt storlek och som har flera fack och som går att stänga helt. Och jag fastande för denna, var i butiken och klämde på den rätt rejält och sedan köpte jag den. Jag måste säga att jag är sjukt nöjd.

Kostar 699 kr på Accent. (länk)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.