Bikinikroppen på TV4 Nyhetsmorgon (Inte min)

Ja det här med bikinikroppen.. Det går inte att sluta diskutera det faktum att man inte är välkommen på stranden eller i butiken för att köpa bikini. Människor som är större än storlek 42 får ta sig till specialbutiker för att hitta något passande.

Jag har ganska nyligen blivit positiv till min kropp och accepterat att den ser ut som den gör. Jag lägger mig på stranden, jag snorklar och jag visar upp vad jag har. Jag kände att det fick räcka och jag vill också njuta av hela mitt liv och fan vad skönt det är.

Här har TV4 Nyhetsmorgon tagit till en panel på tre tjejer som diskuterar just bikinikroppen och hur det kommer sig att man hånas oavsett om man är snygg, smal, tjock, kort, saknar ett ben eller vad som helst. Att alltid känna sig utsatt. Vi måste alla bli bättre på att dela bilder på våra kroppar på sociala medier i de mest vardagliga situationerna. Sluta styla till det, sluta håll in magen, sluta vända din bästa sida till. Visa bara vem du är.. Oavsett vilken kropp du har. Avdramatisera hela grejen.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.