Bigg Ass Fashion och jag!

En blogg jag följt i många år är bloggen Big Ass Fashion som sköts av Louise Flinck. Vi har en del gemensamt som gör att jag fastnade för henne. 

Louise är väldigt öppen med sig själv. Hur hon mår, vad hon gör, hur hon ser ut. Hon ställer sig självmant i provrum efter provrum och testar kläder och fotar, det som de flesta ser som sin största skräck. Jag är imponerad.

En dag la hon ut på sin Facebook att hon hade intervjuat Brolle inför premiären av hans show på Göta Lejon och fick loss två biljetter till just premiären. Ja den premiären med alla kändisar. Hon frågade vem som ville gå med henne och jag var så nyfiken på henne som person så jag sa att jag gärna gick. Och vips så var det vi två.

Louise är en varm och fin människa som jag med glädje lägger till min vänskapskrets. Kolla in hennes blogg (länk)

Showen då?

Ja, Brolles show var ju också bra. Eller SUCCÉ. Jag älskar ju Brolle och showen var fartfylld, innehöll så bra musik och ensemblen var oslagbar. Värt ett besök.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.