Bästa ansiktsmaskerna någonsin

Jag älskar hudvård och provar gärna allt från billigaste till njae inte dyraste men dyrare. Sambon är också intresserad och är expert på att köpa bra grejer från andra länder och att ha koll på kampanjer. 

Jag tänkte slå ett slag för världens bästa ansiktsmasker. Jag har testat så många från H&M:s egna till väldigt dyra varianter och jag har tillslut landat i att detta är det bästa som hänt min hy någonsin.

Peter Thomas Roth

Dessa masker är oslagbara. Det här kitet står hemma hos mig och jag använder någon varje vecka beroende på hur min hy mår. Är den törstig, oren eller behöver lyster? De är värda sina pengar kan jag säga. Slå till på ett test-kit så får du kolla själv.

Vad föredrar du? Vilken är din favorit?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.