Barre på Sats – ett av de tuffaste passen

Från Friskis till Sats. Från dansskola till stel tant. Ja jag har varit om det mesta. Just nu lägger jag alla ägg i Sats-korgen i alla fall.

Den senaste tiden har jag tränat på Friskis & Svettis vilket har jag älskat. De har superbra klasser, personal och jag trivs med den typen av människor som tränar där. Det är verkligen allt från elitmotionärer till pensionärer och kids. Jag gillar den mixen. För några år sedan var jag däremot bara på Sats i Liljeholmen. Jag blev kompis med en medtränare och en instruktör och gymmet kändes mest som en fritidsgård och jag älskade att hänga där.

Under tiden på Friskis kände jag ändå att jag saknade Les Mills-klasserna något enormt. Jag är ju besatt av Bodycombat och jag minns att jag älskade Zumban och danceaerobic. När jag började mitt nya jobb så var det en löneförmån att få ett Sats-kort! Hallefuckingluja!

Barre är tufft som fan

Barre provade jag när jag gymmade på House of Shapes (dansgymmet) men det var länge sedan. Jag minns att det var skönt och en bra träningsform för smidighet, stabilitet och rörelse. I dag körde jag andra gången på Sats SoFo och satan i gatan. Jag tror jag svettas mer här än på Bodycombat-klasserna. Och träningsvärken ska vi inte tala om. Jag har dock ett klagomål – trappan!! Man kan ju inte ha en lång jävla helvetestrappa ut från gymmet. Hahaha…

Vad föredrar du att träna? Eller vad skulle du vilja testa? Du kan kanske få testa tillsammans med mig någon gång.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.