-9,9 kilo – det där jävla hektot asså!

Så där ja. Jag var helt ärligt lite nojig över dagens vägning då jag anser att jag inte varit så himla duktig med kosten de senaste två veckorna. Eller, jag har ju varit bra m man jämför med tidigare Åsa men om jag jämför med de senaste veckorna så var det sämre. 

Det som dock är positivt är att jag levt relativt normalt, det vill säga tagit något glas vitt vin, ätit på restaurang, lyxat till helgerna med surdegsbröd till frukost osv. Jag har liksom inte bara levt på kokta ägg och sallad.

Träningen rullar på också. Jag trodde att jag skulle knarka BodyCombat när jag väl kom tillbaka till Sats men nu tränar jag BARA BodyJam flera gånger i veckan. Jag är dansberoende.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.